ΠΡΟΣΩΠΟ

Το πρόσωπο είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάει κάποιος σε εμάς και είναι απαραίτητο όλες οι περιποιήσεις να γίνονται από εξειδικευμένο πτυχιούχο αισθητικό για να εξασφαλιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του δέρματος του καθενός, καθώς σε κάθε εποχή του χρόνου και σε κάθε περίοδο της ζωής η ανάγκες μας διαφέρουν.

Στο Θέλξις παρέχουμε πλήθος υπηρεσιών αισθητικής προσώπου οι οποίες προσφέρουν λάμψη και εντυπωσιακή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

Ειδικά πρωτόκολλα θεραπειών προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος θα σας ενθουσιάσουν.

Ο Καθαρισμός Προσώπου, η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι, οι θεραπείες ενυδάτωσης και αντιγήρανσης με την χρήση υπερήχων νέας γενιάς, τα οξέα φρούτων είναι μόνο μερικές από τις θεραπείες οι οποίες θα συντελέσουν στην Αναζωογόνηση, Απολέπιση, Σύσφιξη, Λεύκανση και Ανάπλαση της Επιδερμίδας σας και θα σας χαρίσουν λάμψη και υγεία στο δέρμα σας.
Πάντα με την εγγύηση αποτελέσματος του εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής & laser Θέλξις στην Θεσσαλονίκη.

 

Ώρες Λειτουργίας

 

Ο χώρος μας δέχεται καθημερινά επισκέψεις κατόπιν ραντεβού:

 

- Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 –19:00

- Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στο εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής & laser Θέλξις πιστεύουμε πώς η ομορφιά πρέπει να είναι προσιτή με την ποιότητα να είναι πάντα αδιαπραγμάτευτα υψηλή.


Ετοιμάζουμε και σας παρουσιάζουμε τις τρέχουσες προσφορές μας, με τις πλέον δελεαστικές  τιμές έτσι ώστε να είναι αδύνατον να αντισταθείς…