ΣΩΜΑ

Στο Κέντρο Αισθητικής & Laser Θέλξις στην Θεσσαλονίκη δίνουμε στο σώμα την προσοχή που του αξίζει….

Στον χώρο μας μπορείτε να χαλαρώσετε απόλυτα με ένα antistressmassage που θα σας μείνει αξέχαστο ή ακόμα να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν όπως η κυτταρίτιδα, η επιδερμική χαλάρωση, τα περιττά κιλά ή ότι άλλο μπορεί να σας προβληματίζει.

Όλα αυτά με την υποστήριξη του άρτια εξειδικευμένου προσωπικού μας, με την χρήση κορυφαίων επαγγελματικών προιόντων & με μηχανημάτα Αισθητικής & Αδυνατίσματος τελευταίας γενιάς.

Μην ξεχνάτε πώς προβλήματα αισθητικής που μέχρι χθές τα θεωρούσαμε αξεπέραστα, μπορούν να βρουν λύσεις, που θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικοί & να βρείτε στο πρόσωπο μας ένα πολύ ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια σας.

Φιλοσοφία μας είναι πως κάθε Άνθρωπος είναι Ξεχωριστός & Μοναδικός , γι αυτό καλέστε μας στο 2310925115 για να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού ώστε να συζητήσουμε από κοντά για να σας προτείνουμε εξατομικευμένες θεραπείες, με αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν…!!!

 

Ώρες Λειτουργίας

 

Ο χώρος μας δέχεται καθημερινά επισκέψεις κατόπιν ραντεβού:

 

- Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 –19:00

- Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στο εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής & laser Θέλξις πιστεύουμε πώς η ομορφιά πρέπει να είναι προσιτή με την ποιότητα να είναι πάντα αδιαπραγμάτευτα υψηλή.


Ετοιμάζουμε και σας παρουσιάζουμε τις τρέχουσες προσφορές μας, με τις πλέον δελεαστικές  τιμές έτσι ώστε να είναι αδύνατον να αντισταθείς…